TRUDDY ADOPTADA

AvĂ­s ajuntament, mare i fills trobats trobats en un Mas a Viladasens el dia 7 de Maig de 2019, amb microxip sense donar d'alta.

Arriba ple de paparres es desparasita, s'observa un bulto al coll. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb un quiste al costat dret del coll, tipus quiste glàndula salibar o seroma, es realitza cures curresponent i s'inicia tractament prescrit. Es vacuna. En el següent control es realitzen més cures al quiste, ha millorat, i es continua amb el tractament prescrit. Es revacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control el quiste salivar ha millorat es realitzen les corresponents cures i es continua amb el tractament.

 

Aquesta preciosa marassa és la Truddy, encreuament tipus gos de cacera i de tamany gran , d'aproximadament 4 anys. La Truddy és una gosseta molt carinyosa i simpàtica amb les persones, és dòcil i de caràcter molt tranquil. A les passejades camina tranquilament i no estira de la corretja, no coneixem el seu caràcter amb altres gossos ja que ara està amb els seus fills però creiem que és molt sociable. Gairebé tots els seus petits tenen familia adoptiva i solsament faltarà ella, vols ser tú qui li doni una segona oportunitat aquesta bonica i amorosa gosseta? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

 

 DSC08998     DSC09000

Truddy1     Truddy2

Truddy3     Truddy4

Truddy5     Truddy9

Truddy6     Truddy7

5 de Juliol de 2019  La Truddy viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva ! GrĂ cies Kim Burbach

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta