BONIC ADOPTAT

Av√≠s ajuntament, gos trobat pel poble de Vilaju√Įga el dia 10 de Maig de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ vetrin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb conjuntivitis, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou, obt√© l'alta de la conjuntivitis.

Aquest preci√≥s gosset √©s en Bonic, d'aproximadament 1 any i de tamany mitj√†-gran. En Bonic fa honor al seu nom, √©s maco tant per fora com per dins, √©s un gosset cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, amb els companys canins es porta b√©. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja durant el passeig , i tit i que no et conegui no se separa de t√ļ. A en Bonic el que li agrada √©s que li dediquis un moment, ell jeu sobre teu i vol que li donguis car√≠cies. Al pati d'esbarjo s'ho passa molt b√© jugant i corrent junt amb el company, i tamb√© t√© els seus moments de tranquilitat observant assegut a l'hombra. Ara en Bonic busca una familia adoptiva que li doni una segona oportunitat, que el cuidi i estimi per sempre, ell de ben segur donar√† tot el seu amor i simpatia, i fidelitat. Vols ser t√ļ qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a con√®ixe'l, t'enamorar√†!

 

bonic1     bonic2

bonic3     bonic

bonicstar     starbonic

 

6 de Juliol de 2019  En Bonic despr√©s d'un parell de visites ha enamorat aquesta familia francesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia i al nou company fel√≠, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

22 de Juliol de 2019  La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ d'en Bonic, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09280

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta