RISSOS ADOPTAT

Avís Policia Local, gos trobat al pipi-can del Parc Bosc de Figueres el dia 15 de Juny de 2019, sense microxip. Ens contacta la familia propietària dient-nos que el vindràn a recollir..quan contactem varis intents així ens ho manifesten però després de 2 mesos no han vingut...

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta una ferida a dit supurant, ungla deformada, s'inicia tractament prescirt. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desprasita de nou.

Aquest bonic encreuament de canitxe √©s en Rissos, de tamany mitj√†-petit i d'aproximadament 3 anys. En Rissos √©s un gosset simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, amb els companys canins √©s sociable i s'hi porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada molt jugar a atrapar la pilota, junt amb els comapnys, i a les passejades a l'exterior li agrada anar tranquil.lament i jeure a l'hombreta, no estira de la corretja. Ara en Rissos busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva responsable , que el cuidi i estimi per sempre m√©s, i que no l'abandonin mai m√©s. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

rissos     rissos1

rissos2     rissos3

rissos4     damarissos

rissos5     rissos6

 

21 de Setembre de 2019  En Rissos viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! Gr√†cies Kim Burbach!

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta