JUMP ADOPTAT

Avís Policia Local, recollida gos trobat lligat al pipican del Parc Bosc de Figueres el dia 9 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tan internament com externament. En el seg√ľent control es detecta fistula EAE i s'inicia tractament prescrit, es revacuna i desparasita de nou. En el seg√ľent control es troba b√© i t√© l'alta.

Aquest preci√≥s gosset √©s en Jump, de tamany mitj√†-gran i d'aproximamdament 1 any. En Jump √©s un gos super graci√≥s, t√© una manera de ser que de seguida fa que se't caigui la 'baba' amb ell. √ęs un gos molt simp√†tic i actiu, per√≤ alhora t√© una energia adeq√ľada si tamb√© vols una mica de tranquilitat. Al pati d'esbarjo li encanta jugar, corre amunt i avall darrera joguines i pilotes. A les passejades a l'exterior es porta b√© i no estira de la corretja. Ara en Jump busca la seva familia adoptiva, amb qui compartir aquests moments de joc i diversi√≥. Vols ser t√ļ la seva mitja taronja? Vine un dia con√®ixe'l, t'enamorar√†!

 

jump     jump1

jump2     jumpkreft

18 D'Octubre de 2019  En Jump viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! Gr√†cies Kim Burbach!

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta