DAMA ADOPTADA

Aquesta preciosa encreuament tipus galgo-husky Ă©s la Dama, el seu propietari va tenir que renunciar a ella per motius personals, es trobava sense casa, feina etc.. i no se'n podia fer cĂ rrec. Amb el vist-i-plau de l'ens municipal l'hem acollit i desitgem trobar ben aviat la seva nova familia.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb tos traqueal, auscultació ok, es desparasita i s'inicia tractament prescrit. En el següent control es troba millor, es vacuna i es continua amb el tractament.

La Dama té aproximadament una any i mig, va nèixer el Febrer del 2018, és de tamany mitjà-gran. La Dama és una cadelleta amb un caràcter molt típic de cadell, corre amunt i avall, només té ganes de jugar i perseguir els companys i la pilota. Als passejos es porta bé, no estira gaire de la corretja, tot i que té moltes ganes de sortir i passejar i, inicialment té més energia. És sociable amb els companys canins i amb les persones és dolça i carinyosa. Ara la Dama busca la seva familia definitiva, que la cuidi i estimi per sempre més, vols ser tú? Vine un dia a conèixe'la, t'enamorarà!

 

galgui     galgui1

galgui2      galgui3

galgui4      galgui5

 

21 d' Agost de 2019   La Dama desprĂ©s de varies visites i passejos ha enamorat aquesta familia alemana, que fa un parell d'estius tambĂ© van adoptar a la Tuka! els desitgem tota la Felicitat!

DSC09633

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta