LOLO ADOPTAT

Avís ajuntament, recollida gos trobat a l'entrada del poble zona de la Creu de Cabanes el dia 26 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant intenrament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci√≥s gosset √©s en Lolo, encreuament tipus setter o breton de tamany mitj√† i d'aproximadament 1anyet d'edat. En Lolo √©s un cadellet una mica t√≠mid al principi, per√≤ mica en mica quan et va gafant confian√ßa mostra el seu costat m√©s simp√†tic i amor√≥s. √Čs un conqueridors de cor, els seus ellets mel destaquen junt amb la seva personalitat activa i juganera. Al pati d'esbarjo disfruta corrent darrera les pilotes i joguines junt amb els companys, amb qui s'hi porta molt b√©, i a les passejades a l'exterior no estira de la corretja, camina tranquilament i t√© els seus moments m√©s actius i juganers. Ara en Lolo necessita la seva familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre, amb qui poder compartir la seva vida. Vols ser t√ļ la seva mitja taronja? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

lolo     lolo1

 

22 d'Octubre de 2019     En Lolo ha enamorat aquesta familia catalana resident a Fran√ßa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa i a la familia, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

11 de Novembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ d'en Lucky, abans Lolo, els desitgem tota la felicitat!!

20191022 123228

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta