CINDY ADOPTADA

Av√≠s ajuntament, recollida gossa trobada benzinera de Pont de Molins el dia 29  de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant intenrament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta és la Cindy, de tamany petit d'aproximadament 4 anys. La Cindy és una petita gosseta una mica poruga. Inicialment era tímida però poc a poc va sortint la Cindy que demana sortir de passeig i estima. La familia adoptiva ha de tenir en compte que la Cindy nessitarà una mica més de temps per adaptar-se i hauràn de tenir una mica de paciència.

 

cindy1     Cindy3

cindy6     cindy7

cindy4

 

2 de Septembre de 2019   La Cindy despr√©s de varies visites ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa i a la familia... desitgem que tot vagi molt b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥.

Despr√©s de 3 dies en acollida la familia acollidora torna a la Cindy, ens comenten que no s'acaba d'adaptar i que ha fet una trastada a casa.... els comenten que el per√≠ode d'adaptaci√≥ √©s de m√©s dies, i en alguns casos s'allarga m√©s... tot i que els vam comentar inicialment el car√†cter de la Cindy... ara la Cindy desitja trobar una familia que li doni una altra oportunitat i que s√†piga que necessita temps i paci√®ncia, per√≤ que un cop superat aquest pas ella ser√† ben agra√Įda....

DSC09704

 

7 de Novembre de 2019  La Cindy ha enamorat de nou aquesta familia alemana resident a l'alt empord√† que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa i a la familia... els expliquem el cas particular de la Cindy en quant el temps d'adaptaci√≥... i estem molt contents perqu√® la familia vol donar aquesta nova oportunitat a la Cindy!

13 de Novembre de 2019  Ens informa la familia acollidora que la Cindy s'ha escapat aquest mat√≠ mentre passejaven per la zona del riu Muga sector Muga d'Empuriabrava, si alg√ļ la veu siusplau contacteu amb nosaltres o  millor amb la familia acollidora , el sr. Leister, tel√®fon de contacte 693843713. Gr√†cies!

El 16 de Novembre ens informen que la Cindy ja es troba amb la seva familia acollidora!!

21 de Novembre de 2019  La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ de la Cindy, els desitgem tota la felicitat!

DSC00179

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta