Pelussa ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gat trobat zona Torremirona de Navata el dia 30 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ bastant prima, es detecta otitis bilateral, s'inicia tractament prescrit. Es vacuna i desparasita. En el seg√ľent control l'otitis ha millorat per√≤ s'ha de continuar amb el tractament, es realitza test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En el seg√ľent control s'agafa mostra de l'orella per anal√≠tica i es finalitza el tractament. En la seg√ľent revisi√≥ es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. La otitis b√©. La Pelussa no menja gaire, en el seg√ľent control es detecten mucoses p√†lides es realitza anal√≠tica general, hemograma i serologies, amb resultats dins la normalitat. Es detecta lleugera otitis i s'inicia nou tractament. S' a√Įlla durant la nit per veure si menja sola.

Aquesta preciosa peludeta √©s la Pelussa, encreuament tipus Maine Coon o Bosc de Noruega d'aproximadament 2 anys i tamany gran. La Pelussa √©s una gateta carinyosa i simp√†tica amb les persones, en canvi, amb els companys felins no √©s gaire sociable, √©s una gateta indenpendent que no li agrada la companyia dels altres gats. √Čs de car√†cter tranquil i li agrada passejar per la gatera al seu aire, vigilant i estant en atenci√≥ per a que cap altre gat se li acosti, per√≤ quan veu la seva persona s'hi acosta i li reclama atenci√≥ i car√≠cies, li agrada molt rebre mimos. Ara la Pelussa busca una nova oportunitat amb una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre, que s√†piga que requereix m√©s atencions pel seu llarg i bonic pelatge i, a ser possible, ser gateta √ļnica a la familia. Vols ser t√ļ qui li doni aquesta oportunitat? Vine un dia a con√®ixer-la, t'enamorar√†!

 

 

DSC09658     DSC09665

DSC09667     DSC09671

DSC09663

 

16  de Desembre de 2019  La Familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Suri, abans Pelussa, els desitgem tota la felicitat!

DSC00595

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta