TANI ADOPTADA

Av√≠s ajuntament, recollida gossa trobada zona Ve√Įnat Llebrers de Cass√† de la Selva el dia 31 de Juliol de 2019, sense microxip.

6ec09b4e91fe443589dd1755f8c2be49 L

 

Arriba amb problemes a la pell i espantada. En la revisi√≥ vetrin√†ria es troba molt prima, amb les mucoses p√†lides, amb ferides i al.lop√®cies a tot el cos. S'inicia tractament prescrit, es realitza test r√†pid de leishmania amb resultat negatiu, es desparasita. En el seg√ľent control s'ha engreixat una mica i es troba millor pero encara es continua amb el tractament, es vacuna i desparasita de nou tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba millor, les al.lop√®cies han millorat sense ferides, es realitza un raspat amb resultat negatiu i es continua amb el tractament, s'ha engreixat uns quants quilograms.

Aquesta bonica gosseta √©s la Tani, encreuament tipus gos de cacera de tamany mitj√† i aproximadament 3 anys. La Tani va arribar amb problemes a la pell, per√≤ a dia d'avu√≠ ja est√† ben recuperada, va arribar for√ßa espantada i li ha costat unes quantes sortides perdre la por i ser la n√ļmero 1 a l'hora de sortir. Encara t√© una mica de por i necessita sortir amb altres companys del refugi per√≤ va millorant molt r√†pid, tot i aix√≤, √©s una gosseta molt agra√Įda i li encanta la companyia de la persona humana. Al apti d'esbarjo disfruta amb les companyes mes jovenetes i a les passejades a l'exterior no estira de la corretja, la Tani √©s de car√†cter tranquil. Ara la Tani busca una nova oportunitat amb una familia adoptiva, que comprengui que segurament necessitar√† una mica m√©s de temps d'adaptaci√≥, ja que ella ha d'agafar confian√ßa per perdre les inseguretats incials, pe`ro que un cop superat √©s eternament agra√Įda i carinyosa. Vols ser t√ļ qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixer-la, t'encantar√†!

 

tani     Tani2

Tani1     tanicindy

 

4 de Gener de 2020  La Tani durant la jornada de foment de l'adopci√≥ que hem realitzat a la pl. de la Font Lluminosa de Figueres ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

16 de Gener de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Tana, abans Tani, els desitgem tota la felicitat!

DSC00743

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta