NELA ADOPTADA

AvĂ­s Policia Local, recollida gos trobat zona carrer Barceloneta de CassĂ  de la Selva  el dia 6 d'Agost de 2019, sense microxip.

En la revisiĂł veterinĂ ria es troba dins la normalitat perĂČ es detecta llet a mames possiblement hagi alletat, s'inicia tractament. En el segĂŒent control es troba bĂ©, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la segĂŒent revisiĂł es troba bĂ©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta Ă©s la nela, encreuament tipus mitjĂ  i d'aproximadament 4 anys. La Nela Ă©s una gosseta una mica independent i activa, que sap quan ha de ser agraĂŻda amb les persones. Es porta bĂ© amb les seves companyes i tĂ© moltes ganes de tenir algĂș amb qui compartir passejos, alhora del passeig no estira de la corretja i va pendent de tĂș. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb les companyes. Ara la Nela busca una segona oportunitat, vols ser tĂș el seu nou company? Vine un dia, t'agradarĂ !

 

nela     nela1

nelA2

nela3

 

18 de Febrer de 2020  La Nela viatja cap Alemania on l'espera la seva familiaa adoptiva, els desitgem tota la felicitat! GrĂ cies Angelika Zach!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂș 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta