FARA ADOPTADA

Avís Policia Local, recollida 3 gossos trobats zona carrer Barceloneta de Cassà de la Selva el dia 9 d'Agost de 2019, sense microxip.

Arriba for√ßa espantada. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Un parell de setmanes despr√©s es detecta femta liquida i tos, es revisa i  s'inicia tractament prescrit. En el seg√ľent control es troba b√© i t√© l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa podenqueta √©s la Fara, de tamany mitj√† i aproximadament 8 mesos d'edat. La Fara √©s tot un nervi per√≤ alhora √©s simp√†tica i molt carinyosa, tot i que en un inici no es deixava agafar, tenia certa inseguretat, per√≤ a mesura que sortia a passejar cada cop es mostrava una mica m√©s segura. En els passejos junt amb les seves companyes i, un dia junt el grup de l'Altem de seguida va mostrar que era una gossa molt simp√†tica i tot un velluguet. Ara la Fara est√† buscant la seva mitja taronja, una familia adoptiva que li regali una segona oportunitat i que entengui que inicialment necessitar√† una mica de temps per con√®ixer a la seva nova familia i per mostrar tot l'amor que t√© per donar. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixer-la, t'enamorar√†!

 

fara     fara2

fara4

fara1      fara3

Pod1     Pod6

Pod7     fara 1

 

18 de Gener de 2020  La Fara ha enamorat aquesta familia figuerenca que la'cull en preadopci√≥ per con√®ixer-la una mica m√©s, verue com s' adapta.. els dies de visita han anat molt b√© tot i que tal com sap la familia acollidora la Fara t√© algunes inseguretats.. desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

5 de Febrer de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Kira, abans Fara, els desitgem tota la felicitat!

DSC00832

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta