DUC ADOPTAT

Av√≠s Ajuntament, recollida gossos trobats zona Ve√Įnat de l' Estrada d' Agullana el dia 10 d'Agost de 2019, sense microxip.

En la seva aribada s'observa ferida antiga del collar o cadena, est√† for√ßa prim. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic enccreuament tipus pastor √©s en Duc, de tamany gran i aproximadament 1 anyet. En Duc √©s un gos una mica t√≠mid, li va b√© que hi hagin altres gossos perqu√® se senti m√©s segur, tot i que en un entorn familiar es trobaria de meravella. √Čs un gos que li agrada caminar i investigar tot al voltant, normal en un cadell com ell, potser tamb√© aquest car√†cter m√©s t√≠mid tipic de cadell, per√≤ que al cap d'un rato es torna un gos una mica m√©s confiat i s'acosta a inspeccionart-te i fins i tot vol que l'acaronis. No estira de la corretja en els passejos i segueix i est√† pendent de la persona que l'acompanya. Ara en Duc necessita una familia adoptiva amb qui sentir-se plenament acompanyat i tornar a mostrar, amb el temps suficient,  el seu costat m√©s dol√ß i cariny√≥s, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixe'l t'enamorar√†!!

 

ducc     ducc1

ducc3     ducc4

ducc2

 

14 d'Octubre de 2019  En Duc ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia i a casa, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

23 d'Octubre de 2019   La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ d'en Ducki, abans Duc, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09896

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta