FOX ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gos trobat pel nucli urbà de Sant Gregori el dia 12 d'Agost de 2019, sense microxip.

Arriba ple de paparres, es desparasita. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ es detecta que √©s cript√≤rquid, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset √©s en Fox, encreuament de tamany petit-mitj√† i d'aproximadament 1 anyet. En Fox √©s un petit gosset que en un inici prefereix deixar una mica d'espai. Una vegada ja s'han intercanviat un parell de passos i car√≠cies, es torna un gos que sembla que et coneix de sempre. Alguns gestos el dan tornar a desconfiar per√≤ de seguida es torna a mostrar simp√†tic i afectu√≥s. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i als passejos a l'exterior no estira de la corretja, camina tranquilament i li agrada passejar al costat d'algun company. Ara en Fox necessita la seva familia adoptiva amb qui sentir-se completament segur, amb una mica de paci√®ncia al principi, per√≤ que en ben poc ser√† molt agra√Įt i cariny√≥s. Vols ser t√ļ qui li brindi aquesta segona ooportunitat a en Fox? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

fox     fox1

fox2     fox3

fox4     fox5

 

31 d'Octubre de 2019   En Fox ha enamorat aquesta familia Belga, tamb√© l'any passat van adoptar el gosset Xispa, els desitgem tota la felicitat!!

DSC00074

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta