MAGNU ADOPTAT

Avís Ajuntament, particular troba gos zona carretera de Cabanes a Figueres el dia 15 d' Octubre de 2019, sense microxip.

Arriba for√ßa espantat i desconfiat. A la seva arribada en la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ molt prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control encara continua for√ßa prim, no ha guanyat gaire, pes, es realitza test Leishmania amb resultat negatiu. En la seg√ľent revisi√≥ veterin√†ria ha guanyat una mica de pes, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci√≥s jovenet d'aproximadament 1'5 anys i de tamany gran √©s en Magnu. El dia de la seva arribada en Magnu va arribar molt espantat i una mica desconfiat per√≤ a dia d'avu√≠ es mostra un gosset simp√†tic i cariny√≥s que busca molt de contacte de la persona. √Čs sociable amb els companys canins. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament junt amb els companys, √©s de car√†cter tranquil per√≤ t√© els seus moments d'esbarjo jugant amb els companys. A les passejades  al'exterior es porta molt b√©, no estira de la corretja i va pendent de qui el passeja. Ara en Magnu busca una segona oportunitat amb una familia adopcitva, que el cuidi i estimi per sempre, que s√†piga que √©s un gos gros amb un gran cor i que agra√Įr√† molt a qui li regali un entorn familiar... Vols ser t√ļ ? Vine un dia a con√®ixe'l, t'agradar√†!

 

magnu     magnu1

magnu2     magnu3

En Magnu a la Cursa de la Dona Vila de Figueres 10 de Novembre de 2019:

magnu4     magnu5

 

4 de Desembre de 2019  En Magnu ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia, a casa... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

16 de Desembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ d'en Prince, abans Magnu, els desitgem tota la felicitat!

DSC00520

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta