KETI ADOPTADA

 Aquesta preciosa petitona √©s la Keti, per defunci√≥ del seu propietari i en no poder-se fer c√†rrec els seus familiars, ha tornat a la protectora aquest Octubre de 2019 despr√©s de ser adoptada fa 2 anys i mig. Ara la Keti desitja tornar a formar part d'una familia i tornar a trobar la seva mitja taronja!

En la revisi√≥ veterin√†ria el dia de la seva arribada es detecta una dermatitis general i otitis bilateral, s'agafa mostra de la pell per realitzar probes de diagn√≤stic, resultat sarna negatiu. Es desparasita tant internament com externament. S'inicia tractament prescrit per otitis i per la dermatitis amb banys de shampoo espec√≠fic Duoxo Pyo. En el seg√ľent control es troba millor i es continuen realitzant banys amb el xampoo espec√≠fic. Es detecta tos i s'inicia tractament.

Keti4 cuidadors i voluntaris banyant la Keti

 

La Kety √©s una gosseta encreuament tipus pequin√©s de tamany petit i aproximadament 4 anys. La Kety √©s un gosseta carinyosa i, simp√†tica i dol√ßa amb les persones, sociable amb els companys canins per√≤ no tolera els gats. Li agrada anar a passejar a l'exterior amb els voluntaris i durant el passeig es porta molt b√©, no estira de la corretja per√≤ si veu alg√ļn gatet si que t√© ganes d'anar-hi.. al pati d'esbarjo li agrada passejar i jugar junt amb les companyes. √Čs una gosseta activa. Ara la Keti busca  de nou la seva mitja taronja, vols ser t√ļ? Vine un dia con√®ixer-la, t'enamorar√†!

 

Keti     Keti1

Keti4 1     Keti5

Keti9     Keti10

Keti2      Keti7

Keti8

 

9 de Novembre de 2019   La Keti ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia i a casa... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

29 de Novembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Kety, els desitgem tota la felicitat!

DSC00306

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta