LUCY ADOPTADA

Avís ajuntament, gossa trobada carretera zona Bombes Vilpin de Cabanes el dia 4 de Novembre de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterinarina es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta femta pastosa, es realitza test parvovirus amb resultat negatiu, es diagnostica colitis i s'inicia tractament. Al seg√ľent control es troba b√©, t√© l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta √©s la Lucy, encreuament gos mitj√† i d'aproximadament 8 mesos. La Lucy √©s una cadelleta dol√ßa i carinyosa amb les persones i nens, amb els companys canins √©s sociable. La Lucy al principi es mostra una mica t√≠mida, necessita una mica de temps per con√®ixer la nova persona. Al pati d'esbarjo li agrada disfrutar amb joguines i pilotes junt amb els comapnys, i als passejos fora la instal.laci√≥ es porta molt b√©, no estira de la corretja i est√† pendent de qui el passeja. Ara la Lucy necessita la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que li doni una mica de temps els primers dies per√≤ que despr√©s de ben segur que ser√† una gosseta ben amorosa i agra√Įda. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixer-la!

 

IMG 6040      IMG 6043

IMG 6041

 

13 de Desembre de 2019    La Lucy ha enamorat aquesta familia francesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia, a casa... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

16 de Gener de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Lucy, els desitgem tota la felicitat!

DSC00589

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta