GAIA ADOPTADA

AvĂ­s Ajuntament, recollida gossa trobada pel poble de Campllong el dia 26 de Novembre de 2019, sense microxip. Arriba amb problemes a la pell.

0fdaaa58698dd5dcc4b72fde2f6291c1 M

A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat però s'agafa mostra de la pell per raspat amb resultat negatiu de sarna, però té aspecte de sarna, s'incia tractament, no es veuen puces. Es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es manté aïllada. En el següent control es realitza de nou un raspat amb resultat negatiu de sarna, es continua amb el tractament, ha millorat la pell, es continuen realitzant banys amb el xampoo específic, ja no cal que estigui aïllada. OHT.

 

Gaia La Gaia als banys amb xampoo especĂ­fic pel problema de la pell.

 

Aquesta preciosa cadelleta és la Gaia, encreuament tipus cane corso de tamany gran i aproximadament un anyet. La Gaia és una gosseta molt simpàtica amb les persones i sociable amb els companys canins. Li encanta el contacte amb la gent i quant més et coneix més vol que estiguis per ella. Durant el passeig es porta bé i no estira de la corretja, ignora als gats i com a joveneta també té ganes de jugar, però té moltes qualitats per a la obediència. Ara la Gaia busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva que la cuidi i estimi per sempre més, vols ser tú? Vine un dia a conèixela, t'enamorarà!

 

Gaia1     Gaia2

Gaia3     Gaia4

Gaia5     Gaia6

 

21 de Febrer de 2020  La Gaia viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! GrĂ cies Angelika!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta