GREY ADOPTADA

Particular troba al jard√≠ de casa seva.. zona carrer Vilatenim de Figueres el dia 21 de Setembre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita, tant internament com externament. S'observa femta pastosa en la revisi√≥ veterin√†ria prescriu tractament. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta del tractament, es revacuna i desparasita de nou. S'observen descamacions al cos i granets, es realitza proba de diagnostic test de leishmania i s'inicia tractament  test leishmania Grey.1  amb resultat negatiu. Un cop acabat el tractament ha millorat. Es revisa gl√†ndula Harder, no esta fora per√≤ s'inicia tractament prescrit. Al seg√ļent control no ha millorat ia ra s√≠ que la t√© fora, s'haur√† d'operar, es realitza cirugia extracci√≥ gl√†ndula Harder. S'observa l√≠quid a la g√†bia amb mal aspecte, es trasllada a la cl√≠nica veterin√†ria per a la seva evaluaci√≥, es realitza hemograma, rx abdomen i serologies i es diagnostica Piometra oberta, es realitza cirurgia d'urg√®ncia OHT-Piometra. Es realitza tractament prescrit i un cop acabat t√© l'alta. A l'any es revacuna i desparasita de nou, i es detecta buff card√≠ac molt lleu sense tractament. En el seg√ļent control es detecta falta de p√®l al llom, es realitza raspat amb resultat negatiu, es ralitza anal√≠tica general, tiroides i leishmania de nou analitica Grey.2  amb resultat de Tiroides Total T4 Total baix i THS (tirotropina) normal, es realitza tractament prescrit per Tiroides.

Aquesta preciositat, d'un ull de color blau cel i l'altre marr√≥ tardor, √©s la Grey una gosseta de tamany mitj√† d'aproximadament 3 any. √Čs una gosseta simp√†tica i carinyosa amb les persones, √©s atenta i tamb√© juganera. Amb els companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar i correr amb les joguines, i quan surt de passeig amb els voluntaris es porta molt b√© i li agrada molt passejar. La Grey busca una nova familia que no l'abandoni m√©s, i que la cuidi i estimi per sempre. Vols ser t√ļ? vine un dia a conexiela, per a la seva adopci√≥ es requereix l'obtenci√≥ de la llic√®ncia per a la tinen√ßa i conducci√≥ de races perilloses, un tr√†mit m√©s per√≤ res de complicat.

 

IMG 5406    IMG 5430

IMG 5450    IMG 5427

IMG 5424    IMG 5434

grey  grey2

grey1

 

11 de Gener de 2020   La Grey ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa, con√®ixer-la una mica m√©s... tot i tenir Tiroides i tractament de per vida la familia acollidora ho accepta i estan encantats amb ella i volen ajudar-la. Desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE