Dimecres, 27 Maig 2015 08:55

SOCIALITZACIÓ ACOLLITS

 cd f

b e g

 

Ens presentem: som l’ANNIE, en MISTU i en MATHIAS.

Vam arribar al refugi amb un molt baix nivell de socialització, t’expliquem la nostra història perquè entenguis la nostra negativa percepció de l’ésser humà:

 

MATHIAS (1,5 anys aprox.): Després d’ésser atropellat per un cotxe, vaig arribar d’urgència a la Protectora de Figueres. La meva intervenció va ser complicada i la recuperació molt llarga, tot i això he recuperat satisfactòriament la meva capacitat de caminar i córrer. Tanmateix, no confio en els humans, la meva família no m’ha vingut a buscar i qui em va atropellar tampoc es va aturar: La indiferència a la carretera mata.

 

ANNIE (4 mesos aprox.): Als pocs dies de vida em van deixar a la meva sort a una riera, un usuari que passejava per la zona va trucar a la Protectora per tal que em vinguessin a buscar. Inicialment, tot i ésser molt petita treia les dents a la gent i l’únic lloc on em sentia segura era a sota d’una taula. D’aquesta manera quan algú em visitava podia passar desapercebuda. L’únic que estava aconseguint era convertir-me en una gossa invisible.

 

MISTU (4 mesos aprox.): Les vies de l’AVE s’havien convertit en la meva llar, la fred i la por eren els meus únics companys. En arribar a la Protectora desconeixia la convivència amb altres gossos, les persones no les volia ni veure. Per a molts visitants semblava agressiu, certament mai he causat mal a ningú ja que he disfressat la meva por de valentia. Tanmateix, sóc un gos totalment inofensiu.

 

Amb el suport dels cuidadors les coordinadores de voluntariat es van disposar a dur a terme un procés de socialització amb nosaltres tres. El procés es va iniciar individualment amb suport de la NEGRY (Una labradora de 2 anys aprox.) i el seu elevat nivell de socialitzar tant amb animals com amb l’ésser humà. Sense ella aquest procés no hagués estat possible. Nosaltres en imitar la seva conducta amb l’ésser humà hem après a confiar i a perdre a poc a poc la por. Seguidament, vam treballar amb en TRASTU tot i que ell ja ha aconseguit una família!! Som gossos amb una alta capacitat d’aprenentatge, amb moltes aptituds per poder conviure a la perfecció amb una família. Diversió, necessitat de joc i regalar estima són adjectius que ens defineixen perfectament.

Aquest procés ens ha anat molt bé i a dia d'avuí, només en Mathias està pendent de trobar una nova família!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta