Dimecres, 18 Gener 2017 19:27

CASES D' ACOLLIDA

 

L'Associació Protectora d'Animals i Plantes de Figueres amb l'objectiu de crear una xarxa de cases d'acollida temporal pels gossets i gatets acollits al refugi fa una crida a totes les persones i families interessades a acollir algun pelut.

La fred ha visitat la ciutat de Figueres i tot i que s'han estat preparant les instal.lacions, les temperatures són molt baixes. Els peludets necessiten poder estar a una casa d'acollida temporal per tal de no passar fred uns dies. Els gossets i gatets adults i/o malalts són els més necessitats. Els dones un cop de mà?

També per tots els interessats de fer una acollida de més llarga duració hi ha la possibilitat de fer Acollida Difusió, on la persona i/o familia acollidora en fa difusió als seus familiars, amics, coneguts... per tal de trobar-li una nova familia adoptiva.

L'Associació Protectora de Figueres ofereix a les cases d'acollida la manutenció del pelut acollit, i tota l' atenció veterinària que requereixi. La casa d'acollida ofereix al pelut acollit la possibilitat i oportunitat de tornar a sentir-se envoltat d'una família, del calor d'una llar i sobretot, l'estima que es mereix, al mateix temps que el cuiden i ajuden a trobar-li una familia adoptiva definitiva.

Vols formar part de la xarxa de cases d'acollida de la Protectora de Figueres?

Tots els interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies

APAPF


 

    
 

 

                                                   

   

   
  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE