QUETA

QUETA

COCKI-retornat propietari

COCKI-retornat propietari

TANGO

TANGO

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Milli- ADOPTADA !

Avís recollida gateta cadell trobada zona carrer Roser sota el capó d'un cotxe de Fornells de la Selva el dia  30 d'Agost de 2017, sense microxip. 

DSC03799 fornells

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb moltes puces, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament, i es realitza el test Fiv-Felv amb resultat negatiu. Uns dies després es troba moix i amb diarreas, es trasllada a la clínica veterinària per a la seva exploració, s'administra sueroteràpia durant uns dies i tractament. En la següent revisió es troba millor, però resta en observació.

La Milli és una gateta encantadora d'aproximadament 3 mesos, de tamany petit però encara ha de creixer. És una gateta simpàtica i carinyosa amb les persones, de seguida que l'agafes et fa mimitus i rinroneja. Amb els seus companys gatets s'hi porta molt bé, i com tot cadell es passen gran part del dia jugant. La Milli busca una segona oportunitat amb una familia que entengui que és petitona, que creixerà i que li agrada jugar amb tot i fer trastades, vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixela, t'encantarà!

Té una familia interessada, pendent de confirmació.

 

DSC00022    DSC00031

DSC00032    DSC00030

DSC00034

 

DSC00162

 Avui 21 d'octubre la petita Milli marxa d'acollida amb una noia empordandesa... Esperem que d'aquí unes setmanes ens digui que estan encantats amb ella i formalitzin la seva adopció.

Avui 11 de novembre la Milli és adoptada formalment. Sigues molt feliç reina.
 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.