BRAZO

BRAZO

GRIS retronat propietari

GRIS retronat propietari

TOM-retornat propietari

TOM-retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

SHONE ADOPTAT

Avís recollida gos trobat zona Passatge Rec Madral de Llagostera el dia 8 de Setembre de 2017, sense microxip. Algú el reconeix?

DSC04029 Llagostera

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou, tant internament com externament.

En Shone és un cadellet d'aproximadament 11-12 mesos, de tamany mitjà-petit, però que ja no creixerà més. És un gosset molt carinyós amb les persones i amb els nens petits s'hi porta molt bé. També és un gosset juganera i simpàtic, li encanta córrer i jugar amb la pilota al pati d'esbarjo, no para quiet d'un costat a l'altre, i li encanta jugar amb els seus companys. En Shone ara busca de nou una familia per sempre, que jugui i estigui per ell, si hi ha nens petits millor perquè li encanten. Voleu ser vosaltres la seva nova familia? Veniu a conèixel us enamorarà.

 

DSC04235    DSC04243

DSC04247    DSC04260

DSC04250

Avuí, 30 de Desembre de 2017, en Shone es adoptat per una familia alemana que s'ha enamorat d'ell, que sigueu ben feliços!

DSC04854

EN SHONE AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALEMANA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Petit, Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 11-12 mesos aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta