PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

COCKI-retornat propietari

COCKI-retornat propietari

BOBBY retornat propietari

BOBBY retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

SIRA ADOPTADA

Particular troba ahir a zona Parc Bosc de Figueres aprop de l'Hospital, amb microxip franc猫s, s'estant realitzant les gestions de localitzaci贸 dels propietaris.

Enviem requeriment de rescat i contactem via telef貌nica amb la propiet脿ria que ens explica que va regalar la gosseta a una ve茂na, que aquesta ve茂na va marxar i que no en sap res, que ella tampoc viu all脿 i no en t茅 el contacte... que no se'n pot fer c脿rrec i cedeix la gossa.

En la revisi贸 vetrin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb queratoconjuntivitis i dentici贸 malament, s'inicia el tractament, possiblement esterilitzada. Es vacuna i desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament i s'ha de continuar el tractament als ulls.

La Sira 茅s una bull terrier adulta, d'aproximadament 8 anys i de tamany mitj脿. La Sira 茅s una gosseta simpatica, afectuosa i carinyosa amb les persones, amb els companys canins s'hi porta b茅, per貌 millor amb femelles que amb mascles, amb els mascles es pot mostrar lleugerament dominant. 脡s una gosseta juguetona i curiosa, al pati d'esbarjo ho investiga tot passejant tranquilament, i tamb茅 corre darrera la pilota. Als passejos es porta b茅 i est脿 atenta a qui la passeja. Ara la Sira busca una familia que no l'abandoni m茅s, que la cuidi i estimi per sempre, ella li regalar脿 tota la seva fidelitat i amor. Vols regalar-li una segona oportunitat? Vine un dia a con猫ixela.

 

IMG 5305    IMG 5324

IMG 5313  sira

sira1  sira2

sira3  sira4

Avu铆, 26 de Maig de 2018, la Sira viatja cap Austria on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feli莽os!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.