LAKI retornat propietari

LAKI retornat propietari

MIKO retornat propietari

MIKO retornat propietari

PANZER-retornat propietari

PANZER-retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

IRIS ADOPTADA

Avís recollida gossa trobada zona carrer Sant Llorenç de Llagostera el dia 29 de Desembre de 2017, sense microxip. 

Arriba molt i molt prima i amb molta gana. En la revisió veterinària es troba bé però molt prima, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé ha guanyat una mica de pes, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta preciosa gosseta tacada blanc i marró és la Iris, una gosseta cadelleta d'aproximadament un any i de tamany mitjà. La Iris és alegre i carinyosa amb les persones. Amb les seves companyes s'hi porta molt bé. És una gosseta molt activa, als passejos té molta energia com tot cadell i li encanta passejar, no estira gaire de la corretja, una mica al principi, i està molt atenta de qui la passeja i li encanta còrrer i investigar-ho tot, ens comenten els voluntaris que la passegen fora la instal.lació que seria una bona candidata per fer canicross. Al pati d'esbarjo disfruta moltíssim corrent amunt i avall junt amb les companyes , i jugar amb les joguines. Ara la Iris busca una segona oportunitat, amb una nova familia, creiem que ideal per ella una familia que li agradi fer esport o llargues caminades, ja que a ela li encanta. Vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixela, t'agradrà!

 

iris3     iris7

iris4     iris2

 iris

 

 Agost 2018, la Iris és adoptada per una familia alemana! els desitgem tota la felicitat!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.