BUGS retornat propietari

BUGS retornat propietari

DAINA- retornada propietari

DAINA- retornada propietari

LUPO

LUPO

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Taca ADOPTAT

Avís policia Local gat trobat dia festiu de Reis zona carrer Caamaño de Figueres el dia 6 de Gener de 2018, sense microxip. És un gat de tamany gran i és molt carinyós. Portava collar i corretja color vermell.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però presenta una ferida a l'orella dreta s'administra medicació, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es realitza test Fiv-Felv essent resultat negatiu. En quinze dies es realitza control Fiv-Felv amb resultat negatiu. Es revacuna i desparasita de nou. En la següent revisió es troba bé i es realitza la castració a 01/03/2018. Es detecta símptomes de malaltia 29 de Març, mocs i conjuntivitis, s'inicia tractament prescrit. En Taca no millora amb el tractament i es trasllada a la clínica per a les probes de diagnostic corresponents, es realitza hemograma i serologies, es detecta infecció vírica, s'hospitalitza durant dies amb suero i medicació. Està millor però es continua amb el tractament prescrit. A dia d'avuí, 27 d'Abril en Taca ja està recuperat.

Aquest preciós gat és en Taca, un cadellot de tamany gran i aproximadament 1any d'edat. En Taca és un gatet molt carinyós i simpàtic amb les persones, als primers minuts de contacte es mostra una mica tímid però al cap de res ja s'acosta i et demana mimitos i caricies. Amb els companys felins s'hi porta bé però també es s'hi mostra reservat i independent, creiem que en Taca abans estava amb una familia i que no coneixia d'altres gats. A en Taca li agrada investigar les zones tranquilament i quan es sent segur jau tranquilament a la zona exterior de la gatera. Ara en Taca busca una nova oportunitat, amb una nova familia que li doni aquest amor i seguretat que li falta, vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixel, t'encantarà!

 

taca5     taca4

 

taca1     taca3

 

taca2

Avuí, 30 d'Abril de 2018, en Taca és acollit per una familia barcelonina que es va enamorar d'ell a mitjans de Març, ara ja té l'alta veterinària però continuarem amb els controls veterinaris quinzenals per assegurar que tot va bé. Desitgem que l'adaptació sigui bona i aviat ens confirmin la seva adopció.

El dia 1 de Juny de 2018 la familia acollidora formalitza l'adopció d'en Taques, abans Taca, els desitgem tota la felicitat!

DSC05762

EN TACA AMB LA FAMILIA ADOPTIVA BARCELONINA!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.