XULA ADOPTADA

XULA ADOPTADA

MANCHITA retornada propietari

MANCHITA retornada propietari

SPOOK retornat propietari

SPOOK retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BOCH ADOPTAT

Avís recollida gos trobat Veïnat Llobatera de Llagostera el dia 12 de Gener de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta estornuts, es revisa i s'inicia tractament prescrit.

Aquest bonic grandullón és en Boch, un cadell de tamany gran i d'aproximadament 1 any. En Boch és un gosset molt atent a les persones, és carinyós i simpàtic. Tant a les passejades a l'exterior com al pati d'esbarjo es mostra força enèrgic, és força actiu, normal com tot cadell. Li encanten les passejades i sobretot anar per l'herba, està atent a qui el passeja i no estira de la corretja. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb els seus companys amb qui s'hi porta molt bé. Ara aquest petit grandullón busca una segona oportunitat, una nova familia que l'estimi i el cuidi per sempre, vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixel, t'encantarà!

 

boch3     boch1

boch

Té una familia interessada en adoptar-lo! Ens comenta la família que ara per ara no poden adoptar en Boch per motius personals, anul.len la reserva, però quan es solucioni tot tornaràn i si en Boch està en adopció l'adoptaràn i ja ha estat adoptat, miraràn d'adoptar un altre.

Avuí, 4 de Maig de 2018, l ' Iva abans Boch, és adoptat per aquesta familia alemana a qui ha enamorat en varies visites i han decidit adoptar-lo!

DSC05806

L' IVA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALEMANA!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

More in this category: « GUS ADOPTAT Floc ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.