MIKO retornat propietari

MIKO retornat propietari

kuka

kuka

TACAT retornat propietària

TACAT retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

PELUT ADOPTAT

Avís recollida Policia Local cadells trobats a l' arbre al costat de la rivera i davant de l'AVE al final del carrer Professor Nuñez de Figueres el dia 15 de Gener de 2018, sense microxip.

60277dba3282779a3354b72707afd802 L   DSC05001

Els tenim en una habitació climatitzada amb calefacció.

En la revisió veterinària es troben dins la normalitat, s'administra la primera vacuna de cadell i es desparasiten. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest pelut bombonet és en Pelut, un cadellet d'aproximadament 3 mesos que serà de tamany gran quan arribi a l'edat adulta. En Pelut, com tot cadellet, és divertit juganer simpàtic i carinyós, li encanta passejar pel pati d'esbarjo i jugar amb totes les joguines que hi troba. Ara en Pelut busca una nova oportunitat, amb una familia que el cuidi i estimi per sempre més, que sàpiga que ara és petit i trapella, i que continuarà fent trastades, com tot cadell, i que creixerà bastant. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixel, t' encantarà!

 

pelut1     pelut

Avuí, 24 de Febrer de 2018 és acollit a l'espera de poder viatjar a Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva.  Avuí, 6 d'Abril de 2018, en Pelut viatja Alemania on l'espera la seva familia, que sigueu feliços!

Avuí, 6 d'Abril de 2018, en Pelut viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.