GIPSY retornada propiet脿ria

GIPSY retornada propiet脿ria

RALIN

RALIN

AURA retornada propiet脿ria

AURA retornada propiet脿ria

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

CUCO ADOPTAT

Av铆s recollida gos trobat zona Recinte Firal a l' Escola d'Idiomes de Figueresel dia 18 de Gener de 2018, sense microxip. 

En la revsisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou tant internament com eternament. Castraci贸 01/03/2018.

Aquesta petita boleta peludeta 茅s en Cuco, un gosset de tamany petit i jove d'aproximadament 3-4 anys. Tal i com indica el seu nom 茅s una cucada, 茅s molt cariny贸s i afectu贸s amb les persones, i amb els companys canins s'hi porta molt b茅. En Cuco 茅s un gosset actiu li encanta correr pel pati d'esbarjo i jugar amb les joguines, a les passejades a l'exterior li encanta anar acomoanyat del seu company Nick i es mostra molt atent a qui el passeja, no estira de la corretja i camina tranquilament tot jugant amb el company can铆 o b茅 amb qui el passeja. Ara en Cuco busca de nou una familia, una segona oportunitat, amb una familia que l'estimi i cuidi per sempre, ell li entregar脿 tot el seu amor i afecte. Vols ser t煤 el seu nou company? Vine un dia a con猫ixel, t'encantar脿!

 

cuco2     cuco

cuco3

 

T茅 una familia interessada en adoptar-lo! dissabte venen a con猫ixel, per貌 no han vingut...

Avu铆, 6 d'Abril de 2018, en Cucoviatja cap Alemania on l'espera una familia amb els bra莽os oberts!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.