BALI retornada propietària

BALI retornada propietària

KITTY-retornada propietari

KITTY-retornada propietari

THOR retornat propietari

THOR retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NANA ADOPTADA

Avís recollida gosseta trobada zona crta.Palamós de Madremanyà el dia 19 de Gener de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb otitis bilateral s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. En la següent revisió encara presenta otitis i es continua amb el tractament. En la següent revisió està millor de la otitis però s'ha de continuar amb el tractament, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa bretona és la Nana, una gosseta joveneta d'aproximadament 1- 1,5 anys. La Nana és carinyosa i dolça amb les persones, amb els companys canins s'hi porta bé. Al pati d'esbarjo li encanta jugar amb les companyes i anar darrera la pilota que li llancen cuidadors i voluntaris, a les passejades a l'exterior es porta bé, és una gosseta força tranquila i no estira de la corretja, esta pendent de qui la passeja. Ara la Nana busca una segona oportunitat amb una familia que la cuidi per sempre, vols ser tú? Vine un dia a conèixela, t'encantarà!

 

nana2     nana1

 

Avuí, 6 de Març de 2018, la Nana és acollida per una familia alt empordanesa, després d'un parell de visites ha enamorat a la família i l'acullen en preadopció per veure com s'adapta a la família, desitgem que tot vagi bé i en breu ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 16 de Març de 2018, la familia ha formalitzat l'adopció de la Nana! us desitgem tota la felicitat!

DSC05357

LA NANA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALT EMPORDANESA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.