BUGS retornat propietari

BUGS retornat propietari

LAGUN

LAGUN

MANDI retornada propietaria

MANDI retornada propietaria

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

KHALO ADOPTAT

Particular troba gos suelto a la carretera del Far d'Empord脿 cap a Vilatenim al costat del rec el dia 24 de Gener de 2018, sense microxip. L'ajuntament d'aquest municipi (El Far d'Empor脿)no es vol fer c脿rrec del gosset trobat al seu municipi, per contra la protectora no deixar脿 desemparat el gosset i l'acull.

Arriba amb marques de ferides antigues. En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta tos es revisa i s'inicia tractament. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅 i t茅 l'alta del tractament. Es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

En Khalo 茅s un gos jove d'aproximadament 2 anys d'edat i de tamany mitj脿. En Khalo 茅s un gos molt simp脿tic i cariny贸s amb les persones, amb els companys canins no sembla que s'hi porti garie b茅, ell conviu sol en el tancat per貌 amb els ve茂ns es diuen coses per aix貌 creiem que no s'hi porta gaire b茅, de moment no 茅s apte amb gossos tot i que no vol dir que no pugui ser sociable en el futur.. Amb els gats no s'hi porta b茅 ja que a les passejades a l'exterior els vol perseguir, tot i que quan li dius que es tranquilitzi ell respon molt b茅, li agrada molt passejar es posa molt content i al principi estira una mica, per貌 al cap de pocs minuts ja camina tranquilament al teu costat i et busca perqu猫 li diguis cosetes i li facis mimitos. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara en Khalo busca una nova oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser t煤 el seu nou company? Pensem en una familia disposada a treballar amb ell, que vulgui ajudar-lo i aconseguir socialitzar-lo. Vine un dia a con猫ixel, t'agradar脿! Per a la seva dopci贸 es rewuereix la llic猫ncia ppp.

En khalo ha compartit l'espai del pati d'esbarjo amb un altre gosset i tot ha anat genial!

 

kahlo3     kahlo1

kahlo     IMG 8778

IMG 8779     IMG 8780

Avu铆, 10 d'Abril de 2018 en Khalo 茅s acollir en preadopci贸 per una familia gironina, que despr茅s de varies visites s'han enamorat d'ell, desitgem que tot vagi b茅 i en breu fromalitzin la seva adopci贸. En tr脿mits llic猫ncia ppp.

Avu铆, 13 de Juny de 2018, la familia acollidora formalitza l'adopci贸 d'en Dylan, abans khalo, els desitgem tota la felicitat!!

DSC05652

EN KHALO AMB LA FAMILIA ADOPTIVA GIRONINA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.