COOPER-retornat propietari

COOPER-retornat propietari

LAKI retornat propietari

LAKI retornat propietari

DUC retornat propietari

DUC retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

KHALO acollida preadopció

Particular troba gos suelto a la carretera del Far d'Empordà cap a Vilatenim al costat del rec el dia 24 de Gener de 2018, sense microxip. L'ajuntament d'aquest municipi (El Far d'Emporà)no es vol fer càrrec del gosset trobat al seu municipi, per contra la protectora no deixarà desemparat el gosset i l'acull.

Arriba amb marques de ferides antigues. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. Es detecta tos es revisa i s'inicia tractament. En la següent revisió es troba bé i té l'alta del tractament. Es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

En Khalo és un gos jove d'aproximadament 2 anys d'edat i de tamany mitjà. En Khalo és un gos molt simpàtic i carinyós amb les persones, amb els companys canins no sembla que s'hi porti garie bé, ell conviu sol en el tancat però amb els veïns es diuen coses per això creiem que no s'hi porta gaire bé, de moment no és apte amb gossos tot i que no vol dir que no pugui ser sociable en el futur.. Amb els gats no s'hi porta bé ja que a les passejades a l'exterior els vol perseguir, tot i que quan li dius que es tranquilitzi ell respon molt bé, li agrada molt passejar es posa molt content i al principi estira una mica, però al cap de pocs minuts ja camina tranquilament al teu costat i et busca perquè li diguis cosetes i li facis mimitos. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara en Khalo busca una nova oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser tú el seu nou company? Pensem en una familia disposada a treballar amb ell, que vulgui ajudar-lo i aconseguir socialitzar-lo. Vine un dia a conèixel, t'agradarà! Per a la seva dopció es rewuereix la llicència ppp.

En khalo ha compartit l'espai del pati d'esbarjo amb un altre gosset i tot ha anat genial!

 

kahlo3     kahlo1

kahlo     IMG 8778

IMG 8779     IMG 8780

Avuí, 10 d'Abril de 2018 en Khalo és acollir en preadopció per una familia gironina, que després de varies visites s'han enamorat d'ell, desitgem que tot vagi bé i en breu fromalitzin la seva adopció. En tràmits llicència ppp.

DSC05652

EN KHALO AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 - 2'5 anys aprox.
More in this category: « JACQUES BYRON »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta