ROCK-retornat propietaris

ROCK-retornat propietaris

XICO retornat propietària

XICO retornat propietària

CODY-retornat propietari

CODY-retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BUDDY ADOPTAT

Avís recollida gos trobat pel poble zona carrer Colon de Cabanes el dia 25 de Gener de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacun i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic gosset ull color cel ull color terra és en Buddy, un gosset de tamany gran i aproximadament 1 any d'edat. No coneixem el passat d'en Buddy però és un gosset que es mostra insegur i desconfiat amb les persones en els primers moments d'estar-hi en contacte, li costa començar a caminar al costat d'algú perquè no se sent gaire segur, en canvi, quan troba altres gosses te ganes de jugar, correr i caminar. A les passejades camina tranquilament i no estira de la corretja però hem observat que cada vegada que canvia de costat amb la corretja, ajup el cap, igual que fa amb els moviments bruscos. Li fan por els cotxes i quan veu una persona venir de lluny es queda parat i fins que no el veu marxar no continua, en Taca necessita temps i dedicació per tornar agafar confiança amb les persones, creiem que res de bo li deuria passar en el passat.  Quan comença agafar una mica de confiança s'estira perquè li rasquin la panxeta, cosa que li agrada molt. És un gos curiós i ho va olorant tot. Al pati d'esbarjo, junt amb els seus companys canins, es mostra amb moltes ganes de jugar i correr, s'acosta una mica més a cuidadors i voluntaris, juga perseguint pilotes i joguines. Ara en Buddy busca una nova oportunitat, amb una familia que tingui paciència temps i dedicació per a que en Buddy torni a confiar amb la gent i mostri el seu costat carinyós i afectuós. Vols ser tú que li entregui el seu amor i dedicació? Ell t'ho agraïrà de per vida. Vine un dia a conèixel!

 

buddy8     buddy10

 

buddy6     buddy7

 

buddy5     buddy1

 

buddy2     buddy9

 

 Avui dia 6 d'Octubre de 2018 N Buddy s'en va amb la seva familia adoptiva. que sigueu molt feliços!!!!

 

 DSC07209

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.