BRAZO retornat propietari

BRAZO retornat propietari

XISCLET retornat al propietari

XISCLET retornat al propietari

WALLI - en acollida temporal!

WALLI - en acollida temporal!

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

TERRI ADOPTAT

Av铆s recollida gos trobat a la crta. C-253a de Llagostera el dia 2 de Febrer de 2018, sense microxip.

Arriba amb alguna ferida, s'inicia tractament. En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb alguna ferida es continua amb el tractament, es vacuna i desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic peludet 茅s en Terri, un cadellet d'aproximadament 1 any i de tamany mitj脿. Tant en Terri com el seu company Bobby van arribar for莽a espantats, no sabem qu猫 els va passsar per貌 tenien por, a dia d'avu铆 ja han perdut aquestes pors i en Terri es mostra afectu贸s, simp脿tic i cariny贸s amb les persones, al principi encara una mica t铆mid per貌 als pocs minuts ja ha perdut la timidesa. Amb els companys canins s'hi porta molt b茅. Li encanta c貌rrer i jugar al pati d'esbarjo junt amb els seus companys, perseguir joguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. A les passejades a l'exterior es mostra atent a qui el passeja, no estira de la corretja i camina tranquilament. Li agrada passejar pel camp i observar el seu voltant. Ara en Terri busca una segona oportunitat, amb una familia que li brindi la cura i estima que necessita, vols ser t煤 el seu angelet? Vine un dia a con猫ixel, t'encantar脿!

 

terri1     terri

 

Avu铆, 20 de Juny de 2018, en Terri 茅s acollit per aquesta familia Figuerenca, que despr茅s d'un parell de visites ha enamorat i l'acullen en preadopci贸 per veure com s'adapta a la familia i a les noves amigues felines, desitgem que tot vagi b茅 i ben aviat ens conformin la seva adopci贸.

DSC06354

EN TERRI AMB LA FAMILIA ADOPTIVA FIGUERENCA!

Ens informa la familia d'acollida que en Terri s'ha escapat pel poble de Viladesens, el tenen localitzat per貌 no es deixa agafar. La familia d'acollida ens explica que en Terri ja 茅s a casa!

Avu铆, 10 de Juliol de 2018, la familia acollidora ha formalitzat l'adopci贸 d'en terri, que sigueu molt feli莽os!

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.