BOBBY retornat propietari

BOBBY retornat propietari

AFRICA-retornada propietaria

AFRICA-retornada propietaria

PETIT retornat propietari

PETIT retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TANGO ADOPTAT

Avís recollida particular troba zona camins de darrera del Parc de les Aigües de Figueres el dia 14 de Maig de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest preciós cadellet encreuament de pastor belga és en Tango, de tamany mitjà-gran i d'aproximadament 7-8mesos d'edat. En Tango és un cadellet carinyós i simpàtic amb les persones, i és molt curiós va saludant tothom amb qui es creua, ja sigui una persona o un altre animal. És sociable amb els seus companys canins amb qui s'hi porta molt bé. Al pati d'esbarjo li encanta jugar i còrrer junt amb els seus companys, és tot un velluguet com qualsevol cadell. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja i va bastant al costat de la persona, li agrda còrrer pel camp i jugar a l'aigua. A en Tango li encanta que el mimin i estiguin per ell, aprèn molt ràpid de la persona que el passeja. Ara aquest bonic cadellet desitja formar part de nou d'una familia, que l'estimi i cuidi per sempre, ell els hi regalarà tot el seu amor i fidelitat. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixel, t'enamorarà!

 

tango     tango1

tango2

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.