SHILA retornada propietària

SHILA retornada propietària

NIKE retornat propietari

NIKE retornat propietari

MANDI retornada propietaria

MANDI retornada propietaria

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LEO

Particular troba zona crta.Vilanova de la Muga (Perelada), el dia 3 de Març de 2019, sense microxip. Té un tatutage francès, es realitzen les gestions amb l'arxiu francès, restem a l'espera de la seva resposta.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecten mocs i s'inicia tractament prescrit. En el següent control té l'alta. En la segúent revisió es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic encreuament de pastor és en Leo, d'aproximadament més de 8'5 anys i de tamany gran. En un primer moment en Leo semblava un gos que passava una mica de tot, anava al seu aire i no et feia cas, això a dia d'avuí ha canviat i es mostra receptiu a les persones, i és carinyós i simpàtic, i en busca el seu contacte. A les passejades a l'exterior camina tranquil.lament sense estirar de la corretja, tot i que vol anar per on ell vol i el que més li agrada en aquesta vida és estar a l'aire lliure. En Leo és un gos de camp, es transforma, i tot i que segueix tenint un caràcter independent s'acosta a mostrar-se ben agraït de poder tenir a l'abast totes les olors de l'aire lliure i l'alegria dels espais oberts. En Leo és un gos sociable amb els companys canins, al pati d'esbarjo li agrada passejar enflairant cada racó. Ara en Leo busca la seva familia adoptiva que li doni una segona oportunitat, amb qui poder passejar a l'aire lliure i disfrutar de la natura, vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà!

 

 

leoo2     leoo3

leoo4
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: 8'5 -9 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.