SWEET retornada propietària

SWEET retornada propietària

GIPSY retornada propietària

GIPSY retornada propietària

BOB

BOB

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CONAN

Avís Ajuntament, recollida gossos sueltos pel polígon industrial zona darrera Hunday de Santa Llogaia d'Alguema el dia 18 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Conan, encreuament tipus presa canari de tamany gran i d'aproximadament 1 any. Tot i la curta edad d'en Conan, no ho deu haver passat gaire bé en l'inici de la seva vida, a les primeres setmanes de la seva arribada durant les passejades s'exaltava amb els moviemnts i sorolls bruscos, cosa que el feia ajupir-se a terra al moment. Quan passejava s'anava movent d'un costat a l'alltre i no anava tranquil. Quan et quedaves tranquil a un lloc començava a canviar la cara i en la tranquilitat del moment podia mostra-se com és ell, agraït i carinyós. A dia d'avuí, després de treballar-hi i forces passejos es mostra menys espantat i camina tranquilament en els passejos, ha tornat agafar confiança, però és un gos que necessita paciència i amor de bon principi, ha de conèixe´t. En Conan conviu amb la seva companya Gaia, amb qui va esser trobat rondant pel polígon, no ha estat testat amb d'altres gossos, però al pati d'esbarjo comparteix l'espai amb els companys canins i s'hi porta bé. Ara en Conan necessita la seva familia adoptiva, amb qui poder tornar agafar la confiança que li falta, requerirà una mica de paciència al principi però després, de ben segur, ell entregarà tot el seu amor i fidelitat a la familia que li hagi donat una segona oportunitat. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà! Per a la seva adopció es requereix llicència ppp.

 

 

conan     conan1

conan2     conan3

conan4
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 any aprox.
More in this category: « DUC KIRA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.