BOBI retornat propietari

BOBI retornat propietari

FOC

FOC

CUICUI retornada propietari

CUICUI retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

PRISKA

Avís Polica Local, recollida gossa trobada pel poble de Cassà de la Selva el dia 18 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins normalitat però es detecta otitis bilateral i s'inicia tractament, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es continua amb el tractament per l' otitis, per al tractament s'ha de donar un calmant ja que no es deixa manipular. En la següent revisió es revacuna i desparasita de nou. Es continua amb el tractament per la otitis i en el següent control es troba bé.

Aquesta preciosa encreuament de pastor belga-collie és la Priska, d'aproximadament 5 anyets i de tamany gran-mitjà. La Priska a dia d'avuí es mostra simpàtica i carinyosa amb les persones, però quan va arribar era gairebé impossible de manipular, és a dir, tocar-la, posar-li el collar i corretja, fer-li les cures.. pot ser degut al dolor que tenia a la orella, de la otitis, però després d'una mica de treball amb ella i a que, de ben segur, es trobava millor de les orelles, el seu comportament va fer un gir de 180 graus, mostrant-se atenta i carinyosa envers les persones. La Priska és una gossa molt intel.ligent, probablement li hagin ensenyat ordres bàsiques en la seva vida anterior, ja que respón a ordres com "sit", "anem", "dona'm la pota" etc.. té un caràcter molt típic de pastor, és la sombra del seu amo i és molt carinyosa. Al pati d'esbarjo li encanta passejar i jugar amb les companyes, amb qui s'hi porta molt bé. Ara la Priska necessita de nou l'entorn familiar amb qui poder sentir-se acompanyada de nou, ella, de ben segur, entregarà tot el seu amor i fidelitat. Vols ser tú el seu nou comoany? Vine a conèixer-la, t'encantarà!


 

priska     priska1

 

priska2     priska3

priska4 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà, Gran
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 5 anys aprox.
More in this category: « RAY ADOPTAT GREY »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.