PANZER-retornat propietari

PANZER-retornat propietari

TRUFA

TRUFA

BLACK retornat propietària

BLACK retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

PERLA

Avís Ajuntament, recollida gossa trobada darrera els contenidors de Cabanelles el dia 19 de Març de 2019, sense microxip. Algú la reconeix?

En la revisió veterinària es troba dins normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es troba bé.

 

 

Després d'un parell de visites, la Perla ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull, avuí 29 de Març de 2019, fins els dies reglamentaris i si tot va bé després l'acolliran en preadopció!

Una setmana després de l'acollida la familia acollidora torna la Perla perquè ens expliquen que ha fet trastades a casa... tot i haber explicat molt clar que un cadell comporta més atenció, dedicació i compromís, ja que s'ha de tenir paciència i entendre que requereix una educació, i que aquesta s'aconsegueix amb temps, que s'ha d'entendre que un cadell jugarà, rossegarà les coses, farà trastades a casa etc.. tot i això volen acollir un cadell.. i després passa el que passa, i el gosset torna a la protectora perquè és un cadell i actua com un cadell... 

DSC08474a

Estem segurs que la petita Perla trobarà la familia que entengui les seves necessitats de cadelleta..!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Espècie: Gos
  • Raça: Creuat
  • Municipi de recollida: Cabanelles
  • color: Blanc
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • data d'entrada: Dimarts, 19 Març 2019

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.