MANDI retornada propietaria

MANDI retornada propietaria

SHANA retornada propietari

SHANA retornada propietari

SIL retornat propietari

SIL retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

MIMBA ADOPTADA

Av铆s Mossos d'Esquadra, recollida de dos gossos en una finca de Palau Savardera el dia 7 de Juny de 2019, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localitzaci贸 dels propietaris. Inicialment la propiet脿ria que es troba fora ens comenta que us amics la vindran a buscar, per貌 no han vingut. Tampoc es rep resposta del requeriment de rescat.

A la seva arribada en la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb otitis bilateral i s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg眉ent control es detecta una espiga a l'orella dreta, s'extreu i es continua amb el tractament per l'otitis bilateral. En la seg眉ent revisi贸 veterin脿ria obt茅 l'alta.

Aquesta preciosa gosseta encreuament tipus gos de cacera 茅s la Mimba, d'aproximadament 5 anys d'edat i de tamany gran. La Mimba 茅s una gossa dol莽a i carinyosa amb les persones, li encanta el contacte hum脿. Amb els companys canins 茅s sociable. Al pati d'esbarjo li agrada jugar jutn amb els companys a perseguir joguines i pilotes, i a les passejades a l'exterior es porta molt b茅, no estira de la corretja i est脿 pendent de la persona que la passeja. Ara la Mimba busca la seva familia definitiva, responsable que no l'abondonin m茅s i que la cuidin i estimin per sempre, vols ser t煤 qui li regali aquesta segona ooprotunitat? Vine un dia a con猫ixer-la, t'enamorar脿!!

 

mimba     mimba1

mimba2     mimba3

mimba5     mimba6

mimba7     mimba8

mimba9      9880c821bdbf8aaf75e475bdb5d55822 M

 

DSC01552     DSC01559

DSC01569     DSC01593

DSC01597     DSC01602

DSC01604     DSC01371

 

29 de Maig de 2020  La Mimba viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! Gr脿cies Angelika!

eb0106d3-1b31-473d-973a-d54d582ca793

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.