REX- retornat al propietari

REX- retornat al propietari

SAM retornat propietari

SAM retornat propietari

SHILA retornada propietària

SHILA retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NINA

Avís ajuntament, gossa trobada zona parquing de Sant Sebastià de Peralada el dia 11 de Juny de 2019, sense microxip.

Arriba amb possibles problemes als ulls, pendent de revisió veterinària. En la revisió veterinària es detecten ganglis poplitis augmentats, possible queratoconjuntivitis severa als dos ulls o glaucoma, s'inicia tractament prescrit. Ferida canto esquerre es realitzen les corresponents cures i s'inicia tractament prescrit. Es realitza test de Leishmania i serologia de ronyó, el test amb resultat positiu, s'inicia tractament prescrit amb Glucantine i Aluporinol, i la serologia valors normals amb malaltia. En la següent revisió es continua amb el tractament pels ulls. En el següent control s'observa que ha millorat l'estat general, es vacuna i desparasita tant internament com externament, i es continua amb el tractament dels ulls i la leishmania.

Aquesta bonica gosseta és la Nina, encreuament de pit-bull de tamany mitjà i aproximadament 7'5 anys. La Nina és una gossa molt agraïda i carinyosa, si té alguna desconfiança és perquè no hi acaba de veure molt bé. Als passejos a l'exterior li encanta anar caminant tranquil.lament i anar-ho olorant tot al voltant. Al pati d'esbarjo disfruta explorant tranquilament tot. És sociable amb els altres gossos. Ara la Nina busca la seva familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre, sentir-se envoltada de nou de la companyia humana i poder oferir-li tot el seu amor. La familia adoptiva haurà d'anar fent els controls corresponents de la malaltia de la leishmania que té. Vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixer-la, t'agradarà! Per a la seva adopció es requerix la llicència ppp.

 

ninna      ninna2

ninna3      ninna4

ninna5     ninna1

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: 7'5 - 8 anys aprox.
More in this category: « BANDI LEO »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.