SHEILA retornada propietari

SHEILA retornada propietari

HENJI retornat propietari

HENJI retornat propietari

BRAZO retornat propietari

BRAZO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TONI

Avís ajuntament, gos trobat zona carrer Canal de Cabanes el dia 1 de Juliol de 2019, amb microxip donat d'alta a una altra comunitat autònoma, s'estant realitzant les gestions de localització. Un cop ens han enviat la informació dels propietaris enviem carta de requeriment de rescat.

Arriba amb problema a ull esquerre, sembla la tercera parpella. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta un tumor interdigital cutani EAD, té la glàndula de Harder a l'ull dret, es vacuna i desparasita. Es detecta lleugera tos i s'inicia tractament. En el següent control encara es detecta reflexa traqueal alterat i es continua amb el tractament. En el següent control es troba bé té l'alta de la tos, es detecta la glàndula de Harder malament, s'inicia tractament prescrit i es programa cirugia. En la segúent revisió es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic blanquet és en Toni, tipus bull dog francès de tamany mitjà i aproximadament 10 anys. Tot i la seva edat en Toni és un petit turbo, dins el seu petit tamany hi guarda molta energia i caràcter. A en Toni li encanta investigar-ho tot mentre va caminant a les passejades a l'exterior, i no estira de la corretja, també al pati d'esbarjo no para quiet olorant cada racó. Tot i que al principi no és una gos massa atent i carinyós amb les persones, a mesura que va agafant confiança busca el contacte físic. Així doncs en Toni necessita la seva familia adoptiva per poder mostrar el seu costat més amorós, encara que es necessiti una mica de temps i paciència. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèxe'l!

 

DSC09541     DSC09542

DSC09546      DSC09550

DSC09554     toni3

toni     toni1

toni2

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Petit, Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: naix. 02/10/2009

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.