MOUSE retornat propietari

MOUSE retornat propietari

LOULOU retornat propiet脿ria

LOULOU retornat propiet脿ria

BALI retornada propiet脿ria

BALI retornada propiet脿ria

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

PIKIS ADOPTADA

Av铆s Policia Local, recollida gosseta trobada zona rotonda gasolinera Galp Ronda Sud de Figueres, carretera Figueres-El Far, el dia 4 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb alguna crosta seca a panxa, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa cadelleta 茅s la Pikis, encreuament tipus pastor de tamany mitj脿 i aproximadament 8 mesos. La Pikis 茅s una cadelleta dol莽a i carinyosa amb les persones, per貌 茅s de car脿cter inquiet i actiu , i a vegades sembla que et vulgui esquivar per貌 茅s degut aquesta activitat i  la seva jove edat, ja que es mostra atenta i simp脿tica amb a les persones. Amb les companyes canines 茅s sociable i s'hi porta b茅. Al apti d'esbarjo li agrada disfrutar de l'entorn investigant cada rac贸, i juagr amb les seves amiguetes. A les passejades a l'exterior no estira gaire de la corretja, nom茅s una mica al principi ja que com tot cadell t茅 moltes ganes de sortir a passejar i jugar. Ara la Pikis busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva que li doni activitat i una bona educaci贸, vols ser t煤? Vine un dia con猫ixer-la, t'agradar脿!

 

 

DSC09567      DSC09569

DSC09572      DSC09576

DSC09583     Pikis5

Pikis4     Pikis1

 

17 de Setembre de 2019   La Pikis despr茅s de varies visites i passejos ha enamorat aquesta familia alemana que ha formalitzat la seva adopci贸, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09796

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.