Gotha retornat propietari

Gotha retornat propietari

DOLY retornada propietari

DOLY retornada propietari

MIKO retornat propietari

MIKO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CINDY ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gossa trobada benzinera de Pont de Molins el dia 29  de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant intenrament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta és la Cindy, de tamany petit d'aproximadament 4 anys. La Cindy és una petita gosseta una mica poruga. Inicialment era tímida però poc a poc va sortint la Cindy que demana sortir de passeig i estima. La familia adoptiva ha de tenir en compte que la Cindy nessitarà una mica més de temps per adaptar-se i hauràn de tenir una mica de paciència.

 

cindy1     Cindy3

cindy6     cindy7

cindy4

 

2 de Septembre de 2019   La Cindy després de varies visites ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la familia... desitgem que tot vagi molt bé i aviat ens confirmin la seva adopció.

Després de 3 dies en acollida la familia acollidora torna a la Cindy, ens comenten que no s'acaba d'adaptar i que ha fet una trastada a casa.... els comenten que el període d'adaptació és de més dies, i en alguns casos s'allarga més... tot i que els vam comentar inicialment el caràcter de la Cindy... ara la Cindy desitja trobar una familia que li doni una altra oportunitat i que sàpiga que necessita temps i paciència, però que un cop superat aquest pas ella serà ben agraïda....

DSC09704

 

7 de Novembre de 2019  La Cindy ha enamorat de nou aquesta familia alemana resident a l'alt empordà que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la familia... els expliquem el cas particular de la Cindy en quant el temps d'adaptació... i estem molt contents perquè la familia vol donar aquesta nova oportunitat a la Cindy!

13 de Novembre de 2019  Ens informa la familia acollidora que la Cindy s'ha escapat aquest matí mentre passejaven per la zona del riu Muga sector Muga d'Empuriabrava, si algú la veu siusplau contacteu amb nosaltres o  millor amb la familia acollidora , el sr. Leister, telèfon de contacte 693843713. Gràcies!

El 16 de Novembre ens informen que la Cindy ja es troba amb la seva familia acollidora!!

21 de Novembre de 2019  La familia acollidora formalitza l'adopció de la Cindy, els desitgem tota la felicitat!

DSC00179

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.