ZEUS Retornat propietari

ZEUS Retornat propietari

SAM retornat propietari

SAM retornat propietari

SONJIA Retornada propietària

SONJIA Retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Pelussa ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gat trobat zona Torremirona de Navata el dia 30 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però bastant prima, es detecta otitis bilateral, s'inicia tractament prescrit. Es vacuna i desparasita. En el següent control l'otitis ha millorat però s'ha de continuar amb el tractament, es realitza test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En el següent control s'agafa mostra de l'orella per analítica i es finalitza el tractament. En la següent revisió es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. La otitis bé. La Pelussa no menja gaire, en el següent control es detecten mucoses pàlides es realitza analítica general, hemograma i serologies, amb resultats dins la normalitat. Es detecta lleugera otitis i s'inicia nou tractament. S' aïlla durant la nit per veure si menja sola.

Aquesta preciosa peludeta és la Pelussa, encreuament tipus Maine Coon o Bosc de Noruega d'aproximadament 2 anys i tamany gran. La Pelussa és una gateta carinyosa i simpàtica amb les persones, en canvi, amb els companys felins no és gaire sociable, és una gateta indenpendent que no li agrada la companyia dels altres gats. És de caràcter tranquil i li agrada passejar per la gatera al seu aire, vigilant i estant en atenció per a que cap altre gat se li acosti, però quan veu la seva persona s'hi acosta i li reclama atenció i carícies, li agrada molt rebre mimos. Ara la Pelussa busca una nova oportunitat amb una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre, que sàpiga que requereix més atencions pel seu llarg i bonic pelatge i, a ser possible, ser gateta única a la familia. Vols ser tú qui li doni aquesta oportunitat? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

 

DSC09658     DSC09665

DSC09667     DSC09671

DSC09663

 

16  de Desembre de 2019  La Familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Suri, abans Pelussa, els desitgem tota la felicitat!

DSC00595

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 - 2'5 anys aprox.
More in this category: « LUA THOR »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta