SANSA retornada propietària

SANSA retornada propietària

ENFARINADA retornada propietari

ENFARINADA retornada propietari

ROCK-retornat propietaris

ROCK-retornat propietaris

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LLUNA

Avís ajuntament, requeriment de recollida serveis socials gos abandonat a un domicili carrer Ample de Cassà de la Selva el dia 31 de Juliol de 2019, amb microxip sense donar d'alta.

En la revisió vetrinària es troba dins la normalitat però es detecta algún granet i clapa per puces, es vacuna i desparasita tant internament com externament. A la següent revisió es troba bé i es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta és la Lluna, de tamany mitjà i aproximadament 1 anyet. Amb el poc temps que fa que la Lluna ha arribat, ja s'ha quedat amb el cor de més d'un voluntari i treballador. És una gossa activa pe`ro també pacient i obedient, aprèn ràpid el que li ensenyes,  sempre està pendent del seu humàn la Lluna vol tornar a sentir-se estimada. És una gosset sopciable amb les seves companyes, amb qui disfruta jugant amb les pilotes al pati d'esbarjo. A les passejades a l'exterior es porta molt bé i no estira de la corretja, i està pendent de la persona que la passeja a qui agraieix aquesta estona d'esbarjo. Ara la Lluna busca una segona oportunitat amb la seva nova familia, que l'estimi i cuidi per sempre, vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

llluna      llluna2

llluna1     llluna4

llluna5     llluna6

llluna3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.
More in this category: « GORDO (FOC) Siami »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.