NIKE retornat propietari

NIKE retornat propietari

AFRICA-retornada propietaria

AFRICA-retornada propietaria

LORY retornada propietària

LORY retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TANI ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gossa trobada zona Veïnat Llebrers de Cassà de la Selva el dia 31 de Juliol de 2019, sense microxip.

6ec09b4e91fe443589dd1755f8c2be49 L

 

Arriba amb problemes a la pell i espantada. En la revisió vetrinària es troba molt prima, amb les mucoses pàlides, amb ferides i al.lopècies a tot el cos. S'inicia tractament prescrit, es realitza test ràpid de leishmania amb resultat negatiu, es desparasita. En el següent control s'ha engreixat una mica i es troba millor pero encara es continua amb el tractament, es vacuna i desparasita de nou tant internament com externament. En la següent revisió es troba millor, les al.lopècies han millorat sense ferides, es realitza un raspat amb resultat negatiu i es continua amb el tractament, s'ha engreixat uns quants quilograms.

Aquesta bonica gosseta és la Tani, encreuament tipus gos de cacera de tamany mitjà i aproximadament 3 anys. La Tani va arribar amb problemes a la pell, però a dia d'avuí ja està ben recuperada, va arribar força espantada i li ha costat unes quantes sortides perdre la por i ser la número 1 a l'hora de sortir. Encara té una mica de por i necessita sortir amb altres companys del refugi però va millorant molt ràpid, tot i això, és una gosseta molt agraïda i li encanta la companyia de la persona humana. Al apti d'esbarjo disfruta amb les companyes mes jovenetes i a les passejades a l'exterior no estira de la corretja, la Tani és de caràcter tranquil. Ara la Tani busca una nova oportunitat amb una familia adoptiva, que comprengui que segurament necessitarà una mica més de temps d'adaptació, ja que ella ha d'agafar confiança per perdre les inseguretats incials, pe`ro que un cop superat és eternament agraïda i carinyosa. Vols ser tú qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixer-la, t'encantarà!

 

tani     Tani2

Tani1     tanicindy

 

4 de Gener de 2020  La Tani durant la jornada de foment de l'adopció que hem realitzat a la pl. de la Font Lluminosa de Figueres ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

16 de Gener de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Tana, abans Tani, els desitgem tota la felicitat!

DSC00743

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.