MERYL retornada propiet脿ria

MERYL retornada propiet脿ria

OLIVIA retornat propietari

OLIVIA retornat propietari

LUISITO retornat propietari

LUISITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

LOLA (KIARA)

Av铆s ajuntament, recollida gossa trobada per Mossos d'Esquadra a zona boscosa del terme municipal de Figueres el dia 1 d'Agostl de 2019, amb microxip sense donar d'alta.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb otitis bilateral, i una ferida superficial sobre el cap, es vacuna i desparasita. En el seg眉ent control encara t茅 otits i es continua amb el tractament. En la seg眉ent revisio t茅 l'alta de l'otitis, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta encreuament tipus pitbull 茅s la Lola (Kiara) , de tamany mitj脿 i aproximadament 11 mesos. La Lola (kiara) 茅s una cadelleta simp脿tica i carinyosa amb les persones, i amb els companys canins 茅s sociable. La Lola 茅s un petit velluguet, li encanta sortir de passeig amb els seus copnays i fer-li saber als humans lo contenta que aix貌 li fa. Durant el passeig t茅 for莽a energia inicialment, per貌 a mesura que s'avan莽a camina sense estirar de la corretja. Ara aquesta petita cadelleta t茅 moltes ganes de tornar-se sentir-se envoltada per l'escalfor de la seva persona, vols ser t煤? Vine un dia a con猫ixer-la, t'enamorar脿!

 

kiara     kiara2

kiaranela

kiara1      kiara3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitj脿
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: naix. 29/10/2018
More in this category: « OUDI MEI »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.