XICO retornat propiet脿ria

XICO retornat propiet脿ria

TOM retorn propietari

TOM retorn propietari

TACAT retornat propiet脿ria

TACAT retornat propiet脿ria

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

TAF

Particular es va troba en Taf a les afores de Figueres el dia 2 d''Agost de 2019, amb microxip. Realitzades les gestions de localitzaci贸 del propietari. El propietari que figura al microxip va donar fa m茅s d'un any a un ve铆 de Castell贸 d'Emp煤ries, i aquest a un altre ve铆 del mateix municipi..., dels quals no es t茅 informaci贸...,  i ara ha estat trobat a les afores de Figueres.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic encreuament de rotweiler 茅s en Taf, de tamany gran i aproximadament 3 anyets. En Taf 茅s un gos molt obedient i simp脿tic amb la gent, sap moltes ordres b脿siques com "seu" o  "vine", entre altres. De moment conviu sol, no hem testat amb d'altres gossos, per貌 ens va informar una ve茂na de Castell贸 que el coneix que en Taf no li agraden els gossos de tamany petit, aix铆 que no pot conviure amb ells.. per貌 a les passejades a l'exterior al creuar-se amb altres gossos no ha manifestat cap mena de desavinen莽a i a la protectora amb els companys del tancat del costat tampoc. Alhora de passejar li encanta investigar i 茅s molt agra茂t. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament olorant cada rac贸. Ara en Taf busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, vols ser t煤 el seu nou guia i company? Vine un dia acon猫ixe'l, t'agradar脿! Per a la seva adopci贸 es requereix la llic猫ncia ppp.

 

taf     taf2

taf3

taf1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: naix. 25/05/2016

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.