TEC retornat propietària

TEC retornat propietària

IMMA Retornada propietària

IMMA Retornada propietària

CUCA retornat propietari

CUCA retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

FARA acollida preadopció

Avís Policia Local, recollida 3 gossos trobats zona carrer Barceloneta de Cassà de la Selva el dia 9 d'Agost de 2019, sense microxip.

Arriba força espantada. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Un parell de setmanes després es detecta femta liquida i tos, es revisa i  s'inicia tractament prescrit. En el següent control es troba bé i té l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa podenqueta és la Fara, de tamany mitjà i aproximadament 8 mesos d'edat. La Fara és tot un nervi però alhora és simpàtica i molt carinyosa, tot i que en un inici no es deixava agafar, tenia certa inseguretat, però a mesura que sortia a passejar cada cop es mostrava una mica més segura. En els passejos junt amb les seves companyes i, un dia junt el grup de l'Altem de seguida va mostrar que era una gossa molt simpàtica i tot un velluguet. Ara la Fara està buscant la seva mitja taronja, una familia adoptiva que li regali una segona oportunitat i que entengui que inicialment necessitarà una mica de temps per conèixer a la seva nova familia i per mostrar tot l'amor que té per donar. Vols ser tú? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

fara     fara2

fara4

fara1      fara3

Pod1     Pod6

Pod7     fara 1

 

18 de Gener de 2020  La Fara ha enamorat aquesta familia figuerenca que la'cull en preadopció per conèixer-la una mica més, verue com s' adapta.. els dies de visita han anat molt bé tot i que tal com sap la familia acollidora la Fara té algunes inseguretats.. desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC00832

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 8-9 mesos aprox.
More in this category: « TAY reservada FIONA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta