TOBBY retornat propietari

TOBBY retornat propietari

LIA retornada propietària

LIA retornada propietària

RIO retornat propietari

RIO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

DUC ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gossos trobats zona Veïnat de l' Estrada d' Agullana el dia 10 d'Agost de 2019, sense microxip.

En la seva aribada s'observa ferida antiga del collar o cadena, està força prim. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic enccreuament tipus pastor és en Duc, de tamany gran i aproximadament 1 anyet. En Duc és un gos una mica tímid, li va bé que hi hagin altres gossos perquè se senti més segur, tot i que en un entorn familiar es trobaria de meravella. És un gos que li agrada caminar i investigar tot al voltant, normal en un cadell com ell, potser també aquest caràcter més tímid tipic de cadell, però que al cap d'un rato es torna un gos una mica més confiat i s'acosta a inspeccionart-te i fins i tot vol que l'acaronis. No estira de la corretja en els passejos i segueix i està pendent de la persona que l'acompanya. Ara en Duc necessita una familia adoptiva amb qui sentir-se plenament acompanyat i tornar a mostrar, amb el temps suficient,  el seu costat més dolç i carinyós, vols ser tú? Vine un dia a conèixe'l t'enamorarà!!

 

ducc     ducc1

ducc3     ducc4

ducc2

 

14 d'Octubre de 2019  En Duc ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a casa, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

23 d'Octubre de 2019   La familia acollidora formalitza l'adopció d'en Ducki, abans Duc, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09896

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.