SWEET retornada propietària

SWEET retornada propietària

ANKOC retornada al propietari

ANKOC retornada al propietari

Gat retornat a la seva colonia

Gat retornat a la seva colonia

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

FOX ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gos trobat pel nucli urbà de Sant Gregori el dia 12 d'Agost de 2019, sense microxip.

Arriba ple de paparres, es desparasita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta que és criptòrquid, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Fox, encreuament de tamany petit-mitjà i d'aproximadament 1 anyet. En Fox és un petit gosset que en un inici prefereix deixar una mica d'espai. Una vegada ja s'han intercanviat un parell de passos i carícies, es torna un gos que sembla que et coneix de sempre. Alguns gestos el dan tornar a desconfiar però de seguida es torna a mostrar simpàtic i afectuós. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i als passejos a l'exterior no estira de la corretja, camina tranquilament i li agrada passejar al costat d'algun company. Ara en Fox necessita la seva familia adoptiva amb qui sentir-se completament segur, amb una mica de paciència al principi, però que en ben poc serà molt agraït i carinyós. Vols ser tú qui li brindi aquesta segona ooportunitat a en Fox? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

fox     fox1

fox2     fox3

fox4     fox5

 

31 d'Octubre de 2019   En Fox ha enamorat aquesta familia Belga, també l'any passat van adoptar el gosset Xispa, els desitgem tota la felicitat!!

DSC00074

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.